Ugens bolig i Gjern

Kilde: John Frandsen Gjern
Profilbillede
Michael Juul Sørensen
Annoncørbetalt

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Tingbakken 88, 8883 Gjern

Billedskøn have med udsigt og en gennemført villa
På Tingbakken 88 i Gjern ligger en udsigtsvilla, hvor udeområderne i dén grad er i fokus. Har I måske i jeres boligsøgning stødt på så billedskøn en have, der ovenikøbet ledsages af en fantastisk udsigt over naturen til horisonten? 

Det er tydeligt, at der fra det yderste hjørne af indkørslen spindes en rød tråd, som binder hele ejendommen sammen i stilren luksus. Den velanlagte have er første stop. Smukke buske, veltrimmede bede og solrige terrasser udgør det fantastiske udeliv, der får ben at gå på, når ungerne til foråret kan hjælpe til med at plante jordbær i højbedene til at peppe sommersalaterne op. Havens store attraktion er nok det store orangeri stik mod syd. Som et samlingspunkt med fantastisk udsigt over både havens arealer og de vidtstrakte marker er det uden tvivl det bedste sted med både læ og solskin til grillmiddage i familiens skød. Sælger har også etableret et rigtig godt og lyst værksted - herudover kommer endda stort redskabsrum og cykeloverdækning.

Selve villaen er der heller ikke en finger at sætte på. De 185 boligkvadratmeter folder sig ud på ét plan med plads, plads og atter af plads. Planløsningen er virkelig til familien, for med seks værelser, køkkenalrum, stue, bryggers og to badeværelser kan selv den sammenbragte familie passes ind. Indretningen er desuden lys og luftig - og lige til at flytte ind i.

Et fantastisk område der byder på det hele
I befinder jer i et lukket villaområde i Gjerns nordlige kant, hvorfra I har omkring 1,5 km til bymidten, der bugner. Her, midt i det jyske højland, er der nemlig både skole, børnehave, kulturcenter, indkøb og spisesteder, mens et fantastisk naturliv folder sig ud til alle sider - og så er det bestemt en bonus, at der kun er 30 minutter til Aarhus, så pendleren hurtigt kan vende næsen hjem efter fyraften 

Se flere billeder af boligen her

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler